Retouren

Retouren

Wil je een pakket retourneren, stel ons dan op de hoogte door een e-mail te sturen naar Contact . De kosten voor de retourzending zijn voor de consument.


De retourzending kan verzonden worden naar:

FLIGHT OF THE BEAST.
Torenallee 26-06
5617 BD
Eindhoven

The Netherlands

 Het kan wel eens voorkomen dat je jouw bestelling wil terug sturen. Misschien omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen houden. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar Contact

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa tussen de €4,00- en €8,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product in de originele staat aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via Contact. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met Contact. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via Contact. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.