Petitie 'Verander de straatnaam van de Russische ambassade naar de Aleksej Navalnyweg',

Petitie 'Verander de straatnaam van de Russische ambassade naar de Aleksej Navalnyweg',

Toi

Het is inmiddels 40 dagen geleden dat Navalny is overleden. Voor ons betekent dat symbolisch gezien misschien niet direct heel veel, maar de 40e dag heeft in de orthodoxe religie in Rusland een grote betekenis. Dit omdat er wordt geloofd dat de ziel na het overlijden nog 40 dagen op aarde rond zwerft en daarna de aarde verlaat. Dit maakt het een belangrijk moment in de rouwperiode.

Voor mij is het een moment om nog één keer jullie aandacht te vragen voor de petitie voordat hij op 4 april overhandigd zal worden aan Burgemeester Jan van Zanen in Den Haag. Oproep tot actie! Mag ik iedereen vragen zijn/haar netwerk in te schakelen om nog meer mensen uiterlijk 3 april de petitie te laten ondertekenen? Goed om te weten: Iedereen, ongeacht nationaliteit of woonplaats, mag tekenen. Bij voorbaat dank!

https://aleksejnavalnyweg.petities.nl

Voor iedereen die 4 april rond 13:00 uur in de buurt van Den Haag (NL) is nodig ik uit de overhandiging van de petitie bij te wonen. Over de precieze tijd en ontmoetingsplek zal nog worden gecommuniceerd. Zodra je weet dat je gaat komen en je had dat nog niet gedaan, laat dat weten via petitie.straatnaam.navalny@gmail.com.

Terug naar blog